Handelsbetingelser

BESTILLING
Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftigelse på mail. 

BETALING
Salili.dk accepterer følgende korttyper: Dankort,Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Salili.dk, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Salili.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

ORDREBEKRÆFTIGELSE
Alle ordrer bekræftes automatisk  pr mail og du vil  indenfor 2 arbejdsdage modtage besked pr. mail, hvis der skulle være problemer med levering( ved udsolgt vare, forsinkelser ol.)

LEVERING
Vi sender ordrer alle dage og under normale omstændigheder vil en ordre blive afsendt samme dag, såfremt at ordren er placeret inden kl 14.00. Så snart pakken er afsendt vil du modtage et tracking nr. , hvor du kan følge pakken. Vi tager forbehold for forsinkelser og udsolgte varer.

LEVERINGSTID
Danmark: 1-3 dage.

FRAGTOMKOSTNIGER
Salili.dk bruger www.coolrunner.dk  Vi betaler porto ved køb over 500 kr. Salili bruger Dao som fragtselskab. Levering sker typisk på hverdage mellem 9 og 17. 

FORTRYDELSRET
Salili.dk ønsker varen returneret hurtigst muligt, hvis varen ikke lever op til kundens forventninger. Salili.dk skal underrettes inden 14 dage hvis varen ønskes returneret. Varen skal senest være returneret inden 30 dage. Det er købers ansvar og omkostninger at returnere en vare VIGTIGT. Varen byttes kun når butiks- og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Alle varer, der returneres, skal være forsvarligt indpakket. Ønsker du at bytte varen til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og bestille en ny på webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene automatisk til din konto. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke er udsolgt i mellemtiden.  Vi anbefaler, at varen returneres via coolrunner.dk Der vælges Dao. Vælg venligst pakkeshop "Tistrup Daglibrugs". På den måde er der mulighed for at spore pakken i forsendelsesforløbet, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt pakken er blevet udleveret til Salili.  Ydermere har du mulighed for at efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted.  VIGTIGT: Husk at vedlægge original kvittering 

REKLAMATION 
Reklamationer over fejl ved en vare skal ske indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. 

Salili betaler den billigste returfragt i forbindelse med reklamationen, når denne er berettiget.

NB. Tillbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen, og at den lever op til betingelserne for at fortrydelsesretten kan udnyttes.

OMBYTNING/RETURNERING

Varen returneres til :

Laura Ullerup Pallesen 

Krarupvej 9 

6862 Tistrup

Mobil: 22537648

Mail: salili@pzv.dk

Varen kan returneres via dette link https://coolrunner.dk hvor der skal vælges til pakkeshoppen "Daglibrugsen Tistrup" 

SIKKERHED
For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn,  Adresse,  Tlf nr og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. Salili.dk behandler alle oplysninger 100 % fortroligt, og i overensbestemmelse med persondataloven.

ER DU I TVIVL
Hvis du på nogen måde er i tvivl om noget som helst , skal du ikke tøve med at kontakte os på mail : salili@pzv.dk 

eller

på tlf 75255001 mellem kl 10.00 - 17.00

REKLAMATION OG GARANTI
Salili.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl og mangler. Reklamationsretten gælder ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller inddirekte opstået som følge af forkert behandling, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til Salili i forbindelse med anvendelse af reklamationen.Vi  anbefaler, at du kontakter Salili på salili@mail.dk ,inden du sender en vare til reklamation.