Love&Divine

LOVE DIVINE NEDERDEL

599,95 kr.

Introduktion til Tætsiddende-Løstsiddende Lang Nederdel


Forbered dig på at omfavne en kombination af stil og komfort med vores Tætsiddende-Løstsiddende Lang Nederdel. Denne nederdel er designet til at fremhæve din silhuet med en tætsiddende pasform ved hoften, mens den løstsiddende bund tilføjer et strejf af bevægelse og lethed til dit look.


Elastisk Talje for Optimal Komfort


Uanset om du er på farten eller slapper af derhjemme, sikrer den elastiske talje en behagelig pasform hele dagen. Du kan nemt glide ind i denne nederdel og føle dig godt tilpas uanset dine aktiviteter.


Stilfuld og Allsidig Farvekombination


Nederdelen fås i en elegant farvekombination af powder og mocha, der giver et subtilt og raffineret udtryk. Denne alsidige farvekombination gør det nemt at style nederdelen til enhver lejlighed og enhver årstid.


Specifikationer:



  • Farve: Powder/Mocha

  • Materiale: 65% Polyester, 35% Bomuld


Gør dig klar til at tilføje et strejf af elegance og lethed til din garderobe med vores Tætsiddende-Løstsiddende Lang Nederdel. Uanset om du parer den med en t-shirt til en afslappet dag ude, eller med en bluse til en mere formel begivenhed, vil denne nederdel være det perfekte valg til enhver lejlighed.

Model: Love1127 


Kvalitet: 65% polyester 35% cotton