Love&Divine

LOVE DIVINE SKJORTE

599,95 kr.













Præsentation af Fin Kort Broderi Anglaise Skjorte


Opdag elegance og tidløs stil med vores Fin Korte Broderi Anglaise Skjorte. Denne smukke skjorte er designet med et delikat broderi anglaise mønster, der tilføjer et strejf af vintage charme til dit look. Med korte ærmer og en klassisk skjortekrave er denne skjorte perfekt til at skabe et sofistikeret udtryk i enhver sammenhæng.


Tidløs Stil og Raffinement


Skjorten præsenterer sig med et klassisk og tidløst design, der aldrig går af mode. Broderi anglaise mønsteret tilføjer et subtilt feminint præg, mens de korte ærmer og skjortekrave giver et elegant og poleret udtryk.


Komfortabel og Åndbar


Udført i 100% bomuldsmateriale, sikrer denne skjorte ikke kun en elegant stil, men også en behagelig og åndbar pasform. Uanset om du bærer den til arbejde, på en afslappet dag ude eller til en særlig lejlighed, vil du føle dig både stilfuld og komfortabel hele dagen.


Kolormidnight/Cream:


Denne skjorte fås i en smuk farvekombination af midnight blue og cream, der tilføjer en ekstra dimension af elegance til dit look.


Specifikationer:



  • Materiale: 100% Bomuld

  • Farve: Midnight/cream


Gør dig klar til at tilføje et strejf af klassisk elegance og vintage charme til din garderobe med vores Fin Korte Broderi Anglaise Skjorte. Uanset om du styler den med et par jeans til en afslappet dag eller med et nederdel til en mere formel lejlighed, vil denne skjorte være det perfekte valg til enhver lejlighed.





 

 


 












 












 

 

 


 












 

 





Model: Love 1108


Kvalitet: 100% Bomuld